Cannamedic start voor mensen met lagere inkomens het hulpprogramma ‘CannaMinima’.
Uit jarenlange ervaring weten wij dat de meeste mensen die gezondheidsklachten bestrijden met CBD-olie, driemaal daags één of meerdere capsule’s innemen.

Bij 3 maal daags 1 capsule, worden er 90 capsules per maand ingenomen.
Dit betekent dat men minimaal 2 potjes in de maand moet gebruiken en vaak nog wel meer. De uitgaven aan CBD-olie kunnen zo variëren van €40,- tot €120,- per maand, zodat een optimaal gebruik van CBD-olie onbetaalbaar is.

Cannamedic is het hulpprogramma CannaMinima gestart om mensen met een kleine beurs hierin tegemoet te komen. Heeft u een uitkering, klein pensioen of minimum loon, dan kunt u zich aanmelden.

Na goedkeuring (u zult een bewijs van het lage inkomen moeten opsturen) wordt uw account geactiveerd. Door met dit account in te loggen, krijgt u 50% korting op alle producten in de webshop van Cannamedic. Bij een bestelling van €35,- of meer, komen de verzendkosten van €5,- te vervallen.

CBD-olie van Cannamedic is van zeer hoge kwaliteit, voldoet aan alle eisen en wordt verkocht in Kruitvat, DA, DIO en andere drogisterijen en gezondheidswinkels.

Wilt u gebruik maken van de CannaMinima-regeling, maak dan met het formulier hiernaast een account aan.

U krijgt binnen 24 uur per e-mail een reactie!


Voeg hier een gescanned bewijs van uw inkomen toe. Denk hierbij aan een loonstrookje, uitkeringsspecificatie, pensioen formulier oid.


*persoonlijke gegevens worden na keuring direct vernietigd en zullen dus niet langer dan strikt noodzakelijk in ons bezit zijn
*persoonlijke gegevens worden onder geen beding gedeeld met derden
*om deel te nemen aan deze regeling, dient u in in Nederland woonachtig te zijn
*uitgegeven kortingscode’s zijn strikt persoonlijk en adres gebonden
*Cannamedic houdt zich het recht voorbehouden aanmeldingen te weigeren en actieve code’s in te trekken